Money-saving råd til husdyr ejere på WomansDay.com

hundehvalp with owner

iStockphoto

Se på det ansigt! I det øjeblik potentielle dyreejere lægger øjnene på en sød lille hvalp eller killing, de er goners. Men i de haste af følelser, der følger med vedtagelse af kæledyr, anser nogle få de langsigtede omkostninger, som kan være mindst $ 400 eller mere årligt, ifølge ASPCA. Den gode nyhed: Det er overraskende nemt at spare penge på pasning af kæledyr. Bare følg disse insider tips.

Vet Care
Når du beslutter dig for et kæledyr, skal du vælge en blandet race, der er opdrættet af en ven, pålidelig opdrætter eller pålideligt husly. “Hybrid dyr har tendens til at være hårdere end renbrede, der ofte har arvelige sygdomme, eller dem fra dyrebutikker, der måske har erhvervet sygdomme i dyrefabrikker”, siger Louise Murray, DVM, direktør for medicin til ASPCAs Bergh Memorial Animal Hospital og forfatter af Vet Fortroligt: ​​En Insider’s Guide til Beskyttelse af dit Dyres Sundhed. Lavere omkostninger yderligere ved at vedtage kæledyr over et år gammel; de vil sandsynligvis have været spayed eller neutraliseret, og havde skud og træning.

Dernæst bruge lidt for at spare meget. “Den største fejltagere gør ikke at holde op med rutinemæssig forebyggende behandling”, siger Dr. Murray. “Folk afstår fra $ 15 vacciner, så deres kæledyr får $ 2.000 infektioner.” Aldrig springe over kernevaccinationer, årlige kontrolopgaver, loppe- og krydsbehandlinger, hjertemormedikamenter eller spaying / neutralisering – de sparer tusindvis af linjen. Swiping våd gaze eller en kæledyr tandbørste over dit dyrs tænder dagligt vil endda hjælpe med at afværge alvorlig sygdom.

Slash nonessentials. Ring dyrlæger med mindre spørgsmål (i stedet for at besøge) og spørg om pakkeaftaler til behandling af flere kæledyr. Undervisningssygehuse, huse og grene af Humane Society tilbyder billige behandlinger, men vejer disse besparelser mod kvaliteten af ​​pleje. Hvis dit kæledyr har brug for flere procedurer, dobbeltbogsoperationer: “Du betaler kun en gang for anæstetiske og hospitalsophold,” siger Gregory Hammer, DVM, tidligere præsident for American Veterinary Medical Association. Endelig, hvis du ryger, skal du afslutte. “Kæledyr lider alvorligt fra brugte røg,” konstaterer Dr. Murray. “De indtager partiklerne, der sætter sig på deres pels og kan udvikle astma, lymfom, bronkitis og lungekræft. Desuden har katte en højere grad af oral cancer, når de ejes af rygere.”

Mad
Intet siphons penge hurtigere end at fodre dine kæledyr gourmet eller premium mad, som kan koste $ 5 en kan eller $ 50 en taske. Du tror måske du behandler dem godt, men sandheden er, at kæledyr ikke har brug for det. “Bare kig efter et velkendt mærke af høj kvalitet, og køb det i bulk hos en rabatbutik,” forklarer Dr. Hammer. “Du vil skære omkostningerne med en tredjedel.” Gå ikke for billigt, selvom: “Generiske og lokale mærker har muligvis ikke det samme niveau af ernæringsforskning.”

Hvis dit kæledyr er overvægtigt, som 35% af dem i USA, kan en simpel målekop betyde flere penge for dig og færre pund for ham. Brug den til at uddanne den rigtige portion, baseret på pakkens fodringsanbefalinger.

Spørg også din dyrlæge, hvilken af ​​dine fødevarer der vælger, har de mest “biotilgængelige” næringsstoffer; disse opfylder kæledyrs ernæringsbehov hurtigere og holder dem mod at spise. “Giv katte, især højt proteinholdige fødevarer, og de vil blive tilfredse tidligere,” siger Dr. Hammer. (En undtagelse: ældre katte med nyresygdom. Overskydende protein er farligt for dem.)

grooming
Professionel pleje er ikke kun en måde at holde dit kæledyr så godt ud; det forhindrer også medicinske problemer i at udvikle sig. Men shelling ud op til $ 100 hver måned kan være hård. Slash omkostninger ved at holde kæledyr i god stand, før de bringes ind, siger Kathy Salzberg, ejer af The Village Groomer og Pet Supply i Walpole, Massachusetts.

Hendes nr. 1 tip? Gå over dit kæledyrs pels med en trådbørstet penselbørste, og følg derefter op med en dobbeltsidig rustfrit stålkam, som Greyhound ($ 15; AFortunateDog.com) en eller to gange om ugen, så sørg for at gennemtrænge pelsen grundigt fra rod til topcoat. “Mattet hår er den største bugaboo i grooming,” forklarer Salzberg. Også bade hunde med allergivenlig kæledyrshampoo. (Lad cantankerøse katte være til proffene.) Du kan forlænge tiden mellem besøg ved at anmode om en “hvalp” eller “løve” trim: Pelsen er skåret så kort som en halv tomme, hvilket betyder færre pleje sessioner. Dyr som det også forsikrer Salzberg. “De elsker virkelig at føle din hånd, når du dyrker dem.”

For at holde udgifterne nede mere, skal du foretage touchups derhjemme. Grooming skoler tilbyder dybtgående kurser (PetGroomer.com), men en hurtig, billig lektion fra en groomer, dyrlæge eller certificeret pet stylist bør dække det grundlæggende. For hundeejere kan Salzberg især lide champion groomer Jodi Murphy’s how-to videoer ($ 35; JodiMurphy.net). Du kan finde de værktøjer, du har brug for, som pelsklippere ($ 33) og søm clipper-styptic sæt ($ 10) højst store butiksbutikker. Selvom DIY måske sætter dig tilbage et par bukke på kort sigt, sparer du hundredvis på lang sigt. Foretrækker du at overlade det til profferne? Spørg om groomers tilbyder rabatter til kunder, der ombooker ofte.

Legetøj
Købe en bushel af gadgets til at underholde kæledyr er som at få et fladskærms-tv bare for at se Lov og orden: fantastisk, men unødvendigt. “Folk overskrider virkelig kæledyrslegetøj,” siger Dr. Hammer. “De vil give en 5 pund hund 25 pund af ting.” Sandheden er, at kæledyr foretrækker grundlæggende legetøj og er mere tilbøjelige til at spille med en tom kasse end med en $ 20 animatronic mus.

For hunde siger Dr. Hammer store hunks af almindelig, amerikansk fremstillet råhud ($ 5 i købmandsforretninger) er perfekte. (Importerede versioner kan indeholde forurenende stoffer.) “Giv dem tre af dem, og de bliver lykkelige. Jeg har set knuste tænder fra hårdere nylonlegetøj og har fjernet for mange sok legetøj fra hundens tarm til at anbefale dem.” En anden god mulighed: Kongen, en $ 10 uforgængelig gummibold, som du kan spiser med mad. Det vil holde din hund lykkeligt optaget i timer.

Finicky som de kan synes, er katte lige så lave vedligeholdelse. De elsker at spille med træspoler, krøllet tinfoil eller papir, knyttede sokker fyldt med katnip eller noget andet, de kan batne rundt. Dr. Hammer foretrækker at bruge billige laserpegere ($ 8; PetSmart.com): “Det er god motion for dem.” Spild ikke mange penge på dyre ridseindlæg, heller tilføjer han. Lav din egen ved hjælp af en trafikkegle indpakket i 3/4-tommers reb. Den samlede pris? Omkring $ 13.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 + = 92

map