Self Storage Fakta – Skal du leje en Self Storage Unit

kvinde holding storage box

Getty Images

Du har sikkert ejendele, som du gerne vil beholde men ikke har plads til: de ski du bruger en gang om året, Kina du arvede fra en stor tante. Skal du leje en selvopbevaringsenhed, som folk i 10% af amerikanske husstande gør? Før du ringer til en facilitet, skal du gennemgå følgende trin for at se om det er et omkostningseffektivt træk.

1. Vælg og vælg

Weed ud elementer, du faktisk ikke har brug for eller er på hegnet om. Leje en enhed, fordi du ikke kan finde ud af, hvad du skal gøre med noget, er spild af dine penge. Sådan vurderer du, om din vare er en keeper:

Er det en “måske”? At holde på din mors skrivebord fordi du “måske” flytter ind i et større sted kan ende med at koste dig så meget eller mere end at købe en ny.

Har du brugt det for nylig? Eksperter foreslår, at du ikke har brug for en vare, hvis du ikke har støvet det i det sidste år.

Væg nytte mod stemning. Har det familiekina et sted på fremtidige feriemåltider? Hvis ikke, overvej at sælge det (hvis du vil have det, hold det ene stykke som en memento).

Har det betydning for dig? En påmindelse om en elsket hukommelse, som en brudekjole, er normalt bedre at blive hjemme, og ikke blive opbevaret. Prøv at gøre plads til det ved at fjerne ting, der ikke er så følelsesmæssigt værdifulde for dig.

2. Indsamle omkostningsoplysninger

Først skal du lave en liste over hvert element, du planlægger at gemme, og notere, hvad det ville koste at erstatte. Næste:

Find ud af den månedlige omkostning for en enhed, der er stor nok til, hvad du gemmer. Gebyrer varierer fra $ 20 til mere end $ 400, afhængigt af hvor du bor og kvadratmeter. Ønsker du ekstra forsikring for lagrede genstande? Check med lagerfirmaet, og dine husejere eller udlejningsforsikringsselskaber kan finde ud af månedlige priser og hvilke typer dækning (vandskader, tyveri, skimmelsvamp osv.) Tilbydes. Hvis din politik allerede dækker en procentdel af lagerpladsen, trækker du det beløb.

3. Find ud af en tidslinje

Tæl ud, hvor mange måneder du planlægger at leje en enhed. Selvopbevaring kan være en stor ressource under midlertidige projekter, såsom renovering af dit køkken, eller når du går gennem en livsændring som at flytte eller skilsmisse. Men hvis du ikke giver dig selv en frist for at tage dine ting tilbage, kan lagring af dem hurtigt blive en pengehule. Så angiv en bestemt dato som et slutpunkt for opbevaring, og cirkulér det derefter i din kalender. Gør matematikken. Tilføj opbevaringsgebyret plus den månedlige forsikringsomkostninger, du har beregnet i trin 2. Derefter multiplicere det beløb med det antal måneder, du planlægger at gemme dine ting. Endelig tilføj engangsomkostninger, som flytninger til store eller tunge ting som møbler eller indrammede billeder. Dit samlede beløb er, hvor meget det vil koste at gemme dine ejendele.

4. Sammenlign de endelige tal

Tænk hårdt på om dine ting er værd at gemme, givet omkostningerne og din tidsramme. En sofa på $ 5.000 kan være en god kandidat til kortvarig opbevaring, for eksempel, men et 200 sædtsæde vil sandsynligvis ikke retfærdiggøre udgiften.

BOTTOM LINE Gem kun varer, som du vil bruge i overskuelig fremtid, og kun hvis det er billigere end at erstatte dem. Hvis du lagrer noget for at få det ud af vejen, er du bedre til at sælge, donere eller genbruge den.

KILDER: Mitchell D. Weiss, adjungeret professor i økonomi, University of Hartford, og forfatter af Livet sker: En praktisk vejledning til personlig finansiering fra kollegium til karriere. Christa Zamel, professionel organisator og præsident, Neat Freak Design Group, Saddle River, NJ.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map