At være for optimistisk om dit forhold kan være en dårlig ting? Virkelig?

Jeg er en unapologetic optimist. For mig er glasset altid, altid halvt fyldt. Det kan være fyldt med skummelt vand, glasset kan have en revne i det, og jeg kan være for dårlig eller for træt til at købe et andet glas, men af ​​Gud er glasset halvt fyldt, og hvad der sker med mit liv bliver bedre når det er kommet igennem.

Jeg tror, ​​at dette udsigtsforhold har fået mig sikkert (og fornuftigt) gennem en masse, men det viser sig, at visse former for optimisme faktisk kan gøre et ægteskab mere harm end godt.

Ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i Journal of Personality and Social Psychology, er det for optimistisk om dit forhold (vs. at være en generel slags optimist) at føre til opblåste forventninger og dårlige coping-svar på problemer eller problemer i forholdet. Med andre ord forventer du, at tingene skal være store hele tiden, og når de ikke er, falder du fra hinanden meget lettere end nogen, der har et mere grusomt eller realistisk syn på ægteskabet.

Det er ikke at sige, at pessimister gør de bedste ægtefæller, tænker på dig. Vi har generelt vist, at optimistiske sorter blev bedre til konstruktiv problemløsning og oplevede færre fald i ægteskabelig velvære i det første ægteskabsår.

Det hele koger ned for at holde dine fødder på jorden. Du skal altid kunne se på din ægtefælle og håbe på intet andet end det bedste med den person, men forventer, at et gift liv ikke er andet end solskin og roser, er en opskrift på hjertesorg. Giftlivet virker ikke altid på den måde. Heck, liv fungerer ikke på den måde.

Er du mere af en optimist eller en pessimist? Tror du det har haft effekt på dit ægteskab?

[Følg Ellie på Twitter og Facebook

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map