DIY Challenge Plates – Håndværkskonkurrence med plader

billede

iStock

Elsker at lave eller lave ting til dit hjem? Tag vores DIY udfordring! I denne kolonne beder vi dig om at sætte din kreativitet til prøve ved at tage et andet materiale hver afdrag og gøre det til … godt, uanset hvad du kommer med! Du og dit vindende projekt vil blive omtalt i et kommende spørgsmål om Kvindedagen.

For vores anden DIY Challenge er materialet gamle plader. Vis os, hvordan du omfordeler dine overbrugte, for retfærdige plader til frisk ny indretning!.

Et par grundregler:

1. Du skal inkludere materialet (selvfølgelig), men det kan bruges som du ønsker – om det er grundlaget for dit projekt eller bare en tilføjelse.

2. Projektet skal være din egen ide. Vi trækker alle inspiration fra mange kilder, men hvis dit projekt ser for ligner på noget, der allerede er online eller i et andet magasin, bliver det diskvalificeret.

3. For at blive betragtet som DIY Udfordring: Bøger, send dine kreationer til vores “DIY Challenge” Pinterest Board (anmode om at blive tilføjet med en kommentar til eller besked på vores Facebook-side) eller mail dem direkte til os [email protected] af Mandag den 16. december.

4. Du kan indtaste så mange ideer som du ønsker, men i tilfælde af at flere projekter ligner hinanden, vil WD have læseren, der først indsendte ideen.

Vi kan ikke vente med at se, hvad du opretter!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 4 = 13

map