Lær at sy et kængurupukserprojekt – Find sjove håndværksideer på WomansDay.com

håndværk ideas

Penguin Group (Australien)

Undgå stærkere stoffer, når du syr dette legetøj, da de bliver svære at dreje – specielt til den lille joey finger marionet. For at opnå de bedste resultater skal du baste stykker inden du syr.

Færdig størrelse

20 cm × 14 cm (8 in × 5 h) – ører udelukket

Værktøj

Jern

Sporpapir

Saks

Pins

Syål

Symaskine

Fyldstang (eller spisepinde eller blyant)

Pincet

Materialer

Body stof – en 22 cm × 50 cm (7 i × 20 in) stykke plain stof til hovedlegemet; en 18 cm × 30 cm (7 i × 12 i) stykke nyt eller vintage mønstret stof til det indre krop.

Ekstra stof – klip af hvidt filt til øjnene og sort filt til eleverne; grænseflader for ørerne.

Tråd – farvet sytråd for at matche kroppens stof; sort, lyserød og hvid broderitråd til ansigtets detaljer.

Fyldning – polyfill.

Instruktioner

1. Spor og skær det forstørrede mønster ud med den medfølgende skabelon. Pin den til stoffet og skær stykkerne ud. Du skal skære 2 hovedlegemer, 1 indre kropsform, 6 øreformer (2 i hvert stof plus 2 i grænsefladen), 1 hakform, 1 poseform (skåret på folden), 2 øjenformer og 2 Elever fra din stof.

2. Spænd hoveddelstykker sammen (højre side modsat) og sy rundt på toppen af ​​legemet fra A til B, efterlader en åbning til at dreje på højre side og fyldning (som markeret på mønsteret).

3. Pin hagen stykket til det indre kropstykke (x til x), højre side modsat og sy sammen. Jern sømme flad.

4. På posen foldes halvdelen (højre side modsat) og sys over bunden fra C til D (som angivet med stinglinjen markeret). Trim, drej derefter til højre og ud.

5. Læg den foldede kant af posen sammen med den øverste lommeplaceringslinie på højre side af det indre legeme, som angivet på mønsteret. Læg sidekanterne op med siderne af det indre kropstykke. Pin på plads. Dette bør skabe en lille gape øverst på posen. Sy ned siderne af posen, 3 mm (¹/8 in) ind fra stoffets kant på hver side. Læg den nederste (syede) kant af posen med bundposen placeringslinjen og håndsøm langs bunden ved hjælp af en stige søm.

6. Spænd det indre legeme / hakestykke til hovedlegemet (højre side vendt), A til A og B til B. Sy sammen.

7. Trim og klip stof rundt om de buede kanter. Pas på ikke at klippe sømmen. Drej til højre ud.

8. Skub små mængder fyldstof i de stramme hjørner først med arme, ben, hale og næse. Gradvis fylder resten af ​​kroppen, indtil fyldningen er fast og jævn, men ikke for tæt.

9. Håndsøm påfyldningsåbningen lukket med en stige søm.

10. For øjnene sys hver sort filt oval på en hvid filtcirkel og sæt derefter øjnene på hovedet som markeret. Sy på plads. Lav en fransk knude med hvid broderetråd til hver elev (som markeret på mønsteret). Brug 3 tråde af sort broderetråd til at sy en næse på næsepartiet med en satinsøm. Brug derefter 3 tråde med rosa broderitråd til at sy på munden med en rygsting.

11. For hvert øre skal du sammenstramme et solidfarvet stofstykke, mønstret stofstykke og grænseflader (med stof højre side vendt). Sy sammen, lad basen stå åben for at dreje til højre ud. Drej til højre ud og stryge fladt. Drej ørens underkant ned under 6 mm (¼ in) og sy lukket med en stige søm. Sy højre og venstre nederste hjørner af øret sammen for at danne en ring. Placer ører på hovedet (y til y) og fastgør med en stige søm.

Joey finger marionet

Materialer

Stof – et skrot af almindeligt stof til hovedkrop, foring, arme og ører; et skrot af nyt eller vintage mønstret stof til det indre legeme.

Instruktioner

1. Spor og skær mønsteret ud med den medfølgende skabelon. Pin den til stoffet og skær stykkerne ud. Du skal skære 1 hovedkropsform (skåret på folden), 1 foringsform (skåret på folden), 1 indre kropsform, 4 armformer og 4 øreformer fra dit stof.

2. Fold hovedlegemet i halvdelen (højre side modsat) og sy rundt hovedet fra E til F.

3. Spænd det indre legemsstykke til hovedlegemet, højre side modsat (E til E). Sy sammen, lad basen stå åben. Drej til højre ud og stryge. Brug en fyldstok til fastspændt hoved og næse.

4. For ansigtet, brug 3 tråde af sort broderitråd for at gøre franske knuder til øjnene. Så satinstitch en næse. Til munden skal du bruge 2 tråde med pink broderitråd og en bagsøm.

5. Fold liningstykket halvt (højre side modsat) og sy sammen og lad bunden stå åben. Med højre side af liningstykket, der stadig vender mod, skal du sætte foringen ind i hoveddelen, så hver kantens nederkant kan op. Vend kanten af ​​hovedkroppen og kanten af ​​foringsstykket 6 mm (¼ in) under, så de vender mod hinanden og brug en stigen til at sy sammen.

6. For hvert øre og arm, stift 2 stk sammen (højre side vendt) og sy, og lad basen stå åben for at dreje til højre. Drej til højre ud (brug pincet om nødvendigt) og jern fladt. Drej bundkanten under 6 mm (¼ in) og sy lukket med en stige søm. Sy højre og venstre nederste hjørner af hvert øre sammen for at danne en ring. Placer ører på hovedet (z til z) og arme på kroppen (o til o), og fastgør med en stige søm.

Skabelon:

billede

Hilsen af ​​Penguin Random House

billede

Hilsen af ​​Penguin Random House

Uddragt med tilladelse fra “Softies Only a Mother Could Love” af Jess Redman og Meg Leder, fra TarcherPerigee, en division af Penguin Random House. Copyright 2009, Jess Redman og Meg Leder. Tilgængelig på Amazon.com.

billede

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 4

map