Sunde hjerte tips – hvordan du holder dit hjerte sund

Kvinder running

Getty Images

1. Find en fitness-fokuseret ven. Vær ikke bange for at træne sammen med en ven, der allerede går til en daglig gåtur eller regelmæssigt rammer gymnastiksalen. Kvinder parret med en stærkere træningspartner træner længere og skubber sig hårdere end dem, der sveder solo, ifølge en undersøgelse fra Kansas State University. Du kan finde ligesindede mennesker i dit område ved at gå til MeetUp.com og søge under kategorien “fitness” for en nærliggende gruppe. Eller prøv en af ​​disse websteder for at finde potentielle træningsvenner: ExerciseFriends.com, BuddyUp.com, Fit4Mom.com.

2. Planlæg en familie middag. Kun 48% af de amerikanske familier spiser regelmæssigt sammen om aftenen, ifølge en Harvard School of Public Health survey. (På grund af travle arbejdsplaner og ekstra aktiviteter, er det ikke overraskende.) Men forskning viser, at familiens måltider medfører sundere valg og færre kalorier forbruges, fordi du har tendens til at spise mere frugt og grøntsager og mindre stegt mad, når du spiser som en gruppe. Hvis du skal planlægge middag til et senere tidspunkt, når alle er hjemme, eller mål at spise sammen kun en nat om ugen og arbejde derfra.

Se også: 4 ting hjertesygdom overlevende vil have dig til at vide

3. Forbind med en tæt kamerat. Forskning viser, at ensomhed kan være skadeligt for dit hjerte, men du behøver ikke at være en social sommerfugl for at beskytte din ticker. Faktisk siger eksperter, at det er bedre at fokusere på at pleje et par kvalitetsforhold, som du føler at resultere i en dyb forbindelse end at strække dig selv tynd ved at løbe rundt for kaffe datoer med bekendtskaber. Tag dig tid til at komme sammen med gamle venner, der virkelig kender og elsker dig mindst en eller to gange om ugen (og hvis du ikke kan se dem personligt, tæller en telefonsamtale!). Du kan også styrke båndene ved at starte en privat gruppe på Facebook, hvor du kan dele livsopdateringer.

KILDER: Nieca Goldberg, MD, medicinsk direktør, Joan H. Tisch Center for Women’s Health, NYU Langone Medical Center. Bruce Rabin, MD, medicinsk direktør, University of Pittsburgh Healthy Lifestyle Program.

Den rigtige historie: “Vi gjorde det!” I februar 2012 fandt Michelle Kolev, 38, at hendes kolesterol var grænsen højt og et år efter at have født tvillinger, kæmpede hun stadig for at kaste 20 pund. “Min ven Jen havde allerede tabt sig selv og forsøgte at opretholde det, så hun foreslog, at vi hjælper hinanden,” siger Michelle. Parret begyndte at smitte hinanden om billeder af, hvad de spiste og nåede ud til støtte. “Jeg ville skrive Jen, at jeg var ved at dø for et stort stykke chokolade og et glas rødvin, og hun ville svare:” Lav en kop te, “siger Michelle. De mødtes også et par gange om ugen for at gøre yoga eller gå på ture. En måned senere var Michelle ned 12 pund og hendes kolesterol var vendt tilbage til normal.

Se også: Linket mellem kræft og hjertesygdom

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 95

map