25 Magiske juleaktiviteter til børn – juleaktiviteter for familier

billede

Getty Images

Det er aldrig for sent at starte en ny tradition.

billede

Den Glamourøse Husmor
Lav en vinterdiorama.

Blogger Bethany hos The Glamorous Wife valgte en fortryllet skovscene i en trækasse, men du kunne nemt bruge en Ikea billedramme, Mason krukker eller vinglas til at oprette andre ferie-tema vignetter.

billede

Dating Divas
Være en tema jul film nat.

Tag familiefilm natten op i et hak med mad og spil inspireret af din film efter eget valg. Dating Divas gjorde dette til Polar Express-Fuldt med (gratis!) Printbare “togbilletter”, spil og yummy snacks og drikkevarer. Få vejledningen.

billede

Getty Images
Send en personlig video besked fra Santa.

Overrask venner og familie med en personlig samtale eller video hilsen fra den store mand i rødt. Portable North Pole letter kommunikationen. Der er en gratis version med mulighed for børn eller voksne eller en premium version ($ 4,99 pr. Besked). Virksomheden donerer fem procent af provenuet til børns hospitaler.

billede

Nest af Posies
Dæk haller med blinklys.

Blogger Kellie of Nest of Posies gav hendes gang en lunefuld vibe ved at sætte lygter på loftet ved hjælp af klæbende kroge.

billede

Getty Images
Opmuntre dine børn til at donere deres gamle legetøj.

Jul er et glimrende tidspunkt for at rydde ud af legetøj af legetøj, der ikke længere fanger dine børns opmærksomhed. De får plads til nye og hjælper børn i nød på samme tid – en vidunderlig følelse rundt! Check Money Crashers for en liste over velgørende organisationer, der accepterer pre-ejede legetøj. (Hvis du er en Elf on the Shelf fan, kan forslaget endda komme fra Chippy.)

billede

Paul Whicheloe / Bedste ideer til jul
Lav dine egne ferie ornamenter.

Hjemmelavede dekorationer er de bedste. Spar penge og lav minner med dig børn under en julegaveaften. Tjek vores galleri af DIY ornamenter til inspiration og instruktioner.

billede

Hilsen af ​​Nest of Posies
Bevar minder med salt dejen.

Saltdej ornamenter er nemme at lave og yderst alsidige. Lær hvordan man laver disse simple keepsakes (afbilledet) på Nest of Posies, eller, for en mere kreativ prøve, prøv disse søde håndtryk Santas og fodaftryk rensdyr og nuttede hvalppawprints.

billede

Getty Images
Lad dine børn have deres egne små træer.

Giv dem et smykke hvert år, og de vil have en samling på mindst 18 (og minderne skal gå sammen), når de flytter ud.

billede

Varm varm chokolade
Få dine små kunstnere til DIY gaveindpakning.

Tag en rulle med brunt papir og noget rødt maling og lad dine børn gå til byen. De vil elske at være kreative, og du vil gå væk med one-of-a-kind indpakningspapir. Lær mere på varm varm chokolade.

billede

Bitz & Giggles
Lys op deres nætter på en sød måde.

Hjælp dine børn til at falde i søvn med disse “snow scene” nattlys. Få vejledning på Bitz & Giggles. Ønsker du flere Mason jar ideer? Tjek disse 37 magiske måder at bruge Mason jarsthis Christmas.

billede

New Line Cinema
I stedet for at gå ud, skal du lave middag og en film derhjemme.

Se vores guide til jul-film-og-middagskombinationer, komplet med links til opskrifter – en god mulighed for en dateaften eller underholdning for teenagere, der er mere til nisse end Polar Express.

billede

Jeg hjertepause tid
Har en overbærende julemorgen.

Chokolade og marshmallows er formentlig ikke hæfteklammer på dit morgenbord, men det er sjovt at forkæle dig selv en gang om året. Glem ikke at sætte bordet på en sjov måde. Få opskriften på disse Rudolph pandekager på I Heart Naptime.

billede

Getty Images
Få morgenmad eller te med Santa.

I løbet af denne årstid åbner mange restauranter og hoteller deres døre til en særlig morgenmad eller eftermiddagste med Mr. Claus. Prøv at søge efter et aftaleside som Groupon eller begivenhedsafsnittet på din lokale avis hjemmeside for at finde en nær dig.

billede

Getty Images
Tjek en model tog udstilling.

Er der noget mere fortryllende end at se en model tog zip gennem en lille vinterby? Tjek din lokale botaniske have og museer for at finde et show for både børn og voksne.

billede

Getty Images
Se en lokal produktion af “The Nutcracker.”

Den klassiske jul ballet er en glimrende mulighed for at få børn interesseret i kunsten i en ung alder. Tjek med dit lokale balletfirma for kommende forestillinger.

billede

Davenport House Museum / Besøg Savannah
Tour historiske huse eller kirker.

Højsæsonen er en fantastisk tid til at se byens bydels ældste kirker og hjem (eller guvernørens palæ, hvis du bor i nærheden af ​​hovedstaden), der er dækket af hele sæsonbestemt regalia. Billedet her er Davenport House Museum i Savannah, Ga.

billede

Getty Images
Læs “En jul Carol” højt ved pejsen.

Charles Dickens ‘klassiske novella er en kraftig påmindelse om betydningen af ​​forløsning og empati for vores medmenneske. Læs det ved en ild mens du nipper til et krus af varm kakao.

billede

Getty Images
Gå et kørsel rundt i kvarteret.

Uanset om du betaler for at se et fantastisk lysshow eller bare beundre dine naboeres kreative håndværk, er det nemt at tilføje glæde til din ferie sæson.

billede

Getty Images / David Livingston
Frivillige som familie.

Der er ingen tid som nutiden for at undervise børn glæden ved at give tilbage. Frivilligt sammen, og du vil også skabe vidunderlige minder. (Skuespillerinde Camryn Manheim og sønnen Milo er fans!)

billede

Lia Griffith
Tilpas strømper.

Monogram strømper følger denne tutorial fra Lia Griffith, eller tjek disse festlige strømpe ideer.

billede

Getty Images
Stage en jule scavenger jagt.

Hvis du giver børnene en tidlig gave på juleaften, skal du få dem til at arbejde for det. Kimberly i fyldt kuffert viser dig, hvordan du er færdig med en gratis printbar.

billede

Åh min! Kreativ
Giv en “night before Christmas” boks.

Nye pyjamas er en ferie tradition for mange familier, men parring dem med en kasse fuld af godbidder (tænk varm kakao pakker, popcorn og jul bøger og dvd’er) gør natten endnu sødere. Find inspiration og gratis printbare labels på Oh My! Kreativ.

billede

Getty Images
Forlad “Santa footprints” nær pejsen.

Et par støvler, bagepulver og glitter er nøglerne til dette håndværk. Hold sporene mellem pejsen og juletræet for at minimere mængden af ​​støvsugning, du skal gøre senere.

Få tutorial på Little Hiccups.

billede

Frog Prince Paperie
Forlad nogle grub til julemandens træk.

Rensdyr skal også tankes! Mens julemanden smager på kager og mælk, kan hans skræmmende venner græsse på den hjemmelavede snack, dine børn forlod på græsplænen på juleaften. Få opskriften (og gratis udskrivbar etiket!) Her.

billede

Getty Images
Estimere julemandens ankomsttidspunkt.

Her er en tradition, både forældre og bedsteforældre husker sikkert fra deres egen barndom: Sporing Santa. Det nordamerikanske luftfartsforsvarskommando (NORAD) har fungeret som en slæde GPS i over 50 år. Se Mr. Claus juleaften rute på noradsanta.org.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − = 25

map