Hot Flash Remedies – WD Vault

billede

Læser Spørgsmål: Siden jeg stoppede hormonbehandling, er mine menopausale symptomer, især hot flashes, vendt tilbage. Jeg ønsker ikke at gå tilbage på hormonerne, men jeg har hørt, at de fleste af OTC-kosttilskud på markedet ikke virker. Er der noget der gør?

Undersøgelser af OTC-kosttilskud har været modstridende, men jeg vil overveje at give sort cohosh et forsøg. Du finder det i et produkt, der hedder Remifemin. I tre ud af fire undersøgelser viste sort cohosh sig at være gavnlig ved behandling af hot flashes. At bruge det i op til seks måneder virker sikkert, men der er bekymring over langsigtet sikkerhed, fordi vi ikke rigtig ved, hvordan det virker.

Nogle kvinder sværger ved sojaprodukter, der indeholder phytoøstrogener (plantestrogener). Du kan måske begynde at drikke kalciumforstærket sojamelk, da det også hjælper dine knogler. Øvelse af dyb vejrtrækning, omdrejning af loftet ventilator om natten, at drikke kølige væsker og / eller skære ned på alkohol kan også hjælpe.

Hvis du stadig føler dig elendig, skal du tale med din læge. Nogle ikke-hormonelle receptpligtige lægemidler, herunder SSRI-antidepressiva, som Paxil og Prozac, har også vist sig at hjælpe med hot flashes.

Jeg vil høre fra dig, så send mig dine spørgsmål til [email protected]

Ansvarsfraskrivelse: Din søger information om sundhedsrelaterede emner og / eller Sandra Adamson Fryhofer, MDs, der leverer sådanne oplysninger heri, udgør hverken anmodning eller rådgivning af lægelig rådgivning, ydelser, pleje eller behandling. Kommunikation med Dr. Fryhofer på denne hjemmeside skaber ikke en læge / patient forhold. For bekymringer om din egen særlige medicinske tilstand bør du konsultere din egen læge, som kan undersøge og evaluere dig. Kommunikation på en hjemmeside er ikke en erstatning for at tage en aktiv rolle i din egen lægehjælp og behandling og bliver personligt set af en læge af eget valg i dit område.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 72

map