Man foreslår med 99 iPhones og bliver afvist

Selv 99 iPhones kan ikke købe kærlighed.

På trods af hans bedste ønsker forlod en ung kinesisk programmørs moderne ægteskabsforslag ham over $ 80.000 værd af gadgets og et rungende “nej”.

Den wannabe brudgom stakkede 99 (tæller dem!) IPhone 6s i form af et kæmpe hjerte, som han stod sammen med sin kæreste, da han poppede spørgsmålet imellem et publikum af billedsnagende tilskuere. Men desværre var alt den højteknologiske planlægning bare ikke nok til at forsegle aftalen. Hans kæreste sagde nej, rapporterer Sina Technology / TIME. Hvilket spørger spørgsmålet, hvis du skal bruge en anslået to års løn til at vove din kvinde, bør du ikke være sikker på hendes svar først?

Den ironiske sølvforing til denne historie er, at forslaget fandt sted en dag før Single’s Day i Kina (som falder den 11. november på grund af de fire ensomme i 11/11). Så mens nogle spekulerer på, at denne bachelor måske har forsøgt at undgå at deltage i denne nye tidsalder i et andet år, havde han i det mindste distraheret andre singler i de dage, der fulgte med hans afvisning.

Hvis aflæsning af næsten 100 iPhones efter det mislykkede forslag lyder som teknisk problem for dig, overvejer du det: En ud af fem mænd vil hellere have en iPhone 6 end en kæreste, ifølge en nylig undersøgelse fra spilwebstedet MobileSlots.com, hvilket betyder, at det er en sælgerens marked og efterspørgsel efter iPhones i Kina forbliver særdeles høje.

Hvad angår kærlighed, kan Siri måske hjælpe ham med at finde det rigtige svar.

via Time.com; h / t Yahoo.com; TheNanfang.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 8 =

map