Royal Wedding – Will og Kate Wedding Souvenirer på WomansDay.com

vilje and kate wedding souvenirs

Kom fredag ​​den 29. april alle øjne vil være på Londons Westminster Abbey, hvor prins William og Kate Middleton går ned ad gangen. Efterhånden som arrangementet nærmer sig, og detaljer fortsætter med at lække om alt fra bachelor / bachelorette partier til receptionen, gæstelisten og Kates bryllupskjole, er det en ting sikkert – souvenirerne har ramt internettet og butikker! Men i tillæg til jeres kæmpestore mindeplader bliver bryllups opportunister temmelig kreative. Fra søm decals til kæledyr gear, tjek disse 10 over-the-top kongelige bryllup mementos.

Negle det

billede

Ja, du ser disse korrekt. Nail decals med Prince William og Kate Middleton’s engagement foto er nu tilgængelige i Westminster souvenirbutikker i London. Vi håber parrets ægteskab varer længere, end det tager at fjerne dem!

Money Honey

billede

Vi kan ikke forestille os, hvem der ville investere i denne forgyldte mønt, især da billedet ikke ser noget ud som det smukke kongelige par. Solgt på Amazon.com, En utilfreds kunde beskrev selv $ 5 souvenir som “ikke værd at købe-design og håndværk er meget dårlig.”

Lærebog savvy

billede

Der ser ud til at være en Dummies-bog for stort set alt, så det er ikke nogen overraskelse, der dukkede op for de kongelige nuptials. The Royal Wedding for Dummies sælger til $ 9,99 og indeholder en biografi af prins William og Kate, et kongeligt bryllupsfaktablad, billeder af Westminster Abbey, information om kongelige bryllupper fra fortiden, en guide til hvem der vil være ved ceremonien og meget mere.

Te tid

billede

Kombinerer en en-to slag af engelsk-teatime og royals-Donkey Products udgivet, ja, du gættede det, Will og Kate teposer! Pakken på $ 7 består af to tøfler, den ene toppet med Kates lighed og den anden med William’s-et lykønskningskort og en konvolut, der ville gøre den perfekte gave til alle, der ønsker at nippe lidt te, mens de ser brylluppet (dækningen starter kl. 5 AM EST på den store dag).

Throne Up

billede

Den kongelige souvenir på vores liste, der er i den fattigste smag, denne Royal Wedding Sick Bag, designet og solgt af den britiske kunstner Lydia Leith for omkring $ 4,25 (€ 3), kommer i blåt eller rødt med en illustration af prins William og Kate lige under ord “trone up”. Vi håber, at selv de største kongelige bryllupsmedlemmer ikke har nogen brug for dette memorabilia.

Skratte

billede

Bluewater Productions og kunstner Michal Szyksznian designet denne Kate- og William-tema tegneserie med titlen ” Royals. Tilgængelig for forudbestilling, det krøniker alt fra deres individuelle barndomshistorier til deres otteårige frieri. Du kan endda få en snik af de første seks sider her.

Woolen vidundere

billede

Når det kommer til usædvanlige Prince William og Kate replikaer, kunne vi ikke overse disse håndstrikkede dukker – Prins Charles, Camilla Parker Bowles, Prince Harry, William, Kate, Dronningen og Prince Phillip er alle inkluderet. Eller du kan endda lave dem selv, takket være bogenStrik dit eget kongelige bryllup af Fiona Goble.

Klæd dig pænt på, for at inponere

billede

Selv dine furrige venner vil ikke blive udeladt af kongelige festligheder. Zazzle.com sælger disse kongelige bryllupsdyrtrøjer og frakker, alt fra $ 18 til $ 35. Du kan tilpasse dem ved at tilføje billeder, vælge stil og vælge farve. Nogle har sloganet “Keep Calm and Marry Kate”, og andre har et kongeligt billede og læser “Official Royal Wedding Corgi.”

Lego Mania

billede

For at fejre Legos 15 års jubilæum (og det kongelige bryllup selvfølgelig) viste Legoland deres versioner af Buckingham Palace, Queen Elizabeth, William, Kate og mange flere, i Lego form. Mens familien mangler detaljerede funktioner, er skildringen ellers temmelig tæt på den virkelige ting.

Thoughtful Thimbles

billede

Tro det eller ej, internettet er fuld af thimbles dedikeret til Prince William og Kate. De fleste af dem indeholder et mindeværdigt billede af parret og en inspirerende indskrift, og er tilgængelige fra $ 2 til $ 10. Vi spekulerer på, om den, der designer Kates kjole, donerer en timble til at matche!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 51 =

map