Vedtagelsesomkostninger – Zaundia Klingbeil Sælgebring

Valley News Live – KVLY / KXJB – Fargo / Grand Forks

Zaundia Klingbeil ville have gjort noget for at få et andet barn – endda opgive et symbol på hendes ægteskab. Fargo, ND, mor var ved at sælge sin vielsesring til at betale for adoptionsgebyrer, indtil gode samaritere trådte ind.

Hun havde mistet 13 gange i de sidste 11 år og forsøgte at få et andet barn, og læger og familiemedlemmer har opfordret hende og hendes mand Enoch til at holde op med at forsøge at blive gravide.

Så parret besluttede at forfølge adoption, og modtog et telefonopkald, at de kunne vedtage en baby pige, der sandsynligvis vil have dyre medicinske problemer. Tilføj på adoptionsgebyrer, og omkostningerne var ved at komme uden for deres kontrol.

RELATERET: Vedtagelse bliver officiel med verdens mest glædelige billede

Zaundia fortalte Valley News Live, hvorfor hun besluttede at sætte sin ring til salg: “Folk, der tror, ​​at jeg er vanvittig til at sælge ringen, har aldrig været i en hospitalsseng og så øje med øjet med en læge, der sagde:” Det er ikke en om det er et spørgsmål om, hvornår dit næste barn bliver født og ikke vil leve. ‘”

De havde ikke meget tid til at spare penge for deres nye datter, da hun kunne blive født til enhver tid. Så hun satte ringen til salg med en pris på $ 6.800, og startede også en crowdfunding kampagne på GoFundMe.

RELATEREDE: New York-forældre ønsker at annullere deres børns adoption på 6 år

Heldigvis ser det ud til, at Zaundia ikke behøver at sælge sin ring. Hun modtog et telefonopkald fra et lokalt it-firma, der sagde, at de ville matche eventuelle donationer til kampagnen, og en lokal advokat har tilbudt hendes ydelser pro bono. Så takket være samfundet omkring dem, kan Zaundia og Enoch holde deres ring, mens familien udvider.

Samlet set ser Zaundia på denne oplevelse som en sand velsignelse. “Vi følte bare, at det var noget Gud virkelig satte i vores omgange, og virkelig, hvordan kan du sige nej?”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map