Ernæring Etiketter på Vin – Alkohol Ernæring Etiketter

billede

Getty ImagesBruce Shippee / EyeEm

Fra frosne pizzaer til candy barer har næsten alle købmandsvarer de næringsmæssige kendsgerninger. Disse etiketter giver vigtige oplysninger om kalorier, fedtindhold, carbs og meget mere. Men hvis du rammer en vinbutik, er disse etiketter ingen steder at se.

Hvorfor det? Vox kom til bunden af ​​det, og det ser ud til, at årsagen daterer tilbage til 1935, to år efter afslutningen af ​​forbuddet, da regeringen oprettede et agentur til regulering af alkohol, som lå uden for FDA. FDA bestilte mærker til at begynde at bruge etiketter i 1990, men da FDA ikke fører tilsyn med væskebureauet (nu kendt som Alkohol- og Tobakskat- og Handelspræsidiet eller TTB), var sprut fritaget for etiketten.

Siden da er der indført flere regler for at give alkoholforbrugere en form for ernæringsmæssige oplysninger, men de er ret specifikke. For eksempel, vinproducenter, der laver en vintage, der har mindre end 7 volumenprocent, kræver en ernæringsetiket. Da de fleste vin har et højere alkoholindhold, er der ingen mærkning. Hvad angår øl og spiritus, er der også nogle specifikke regler for dem, men for det meste er mærkning valgfri.

Som Vox rapporterer har forbrugergrupper forsøgt at kæmpe for strengere mærkning på tværs af brættet, men producenterne har hidtil fået deres vej. Så hvordan kan kalorietællere finde ud af, hvad de drikker? Da en vin kalorieindhold afhænger af alkoholprocent, sødme og serveringsstørrelse, vil ingen to sorter have nøjagtig samme mængde kalorier. Men ifølge Wine Folly, “et glas vin kan variere fra 110 til 300 kalorier.” Champagne og tørretumbler vin kant mod den nederste del af dette område, mens sødere vine, som port, vil pakke de mest kalorier. Hvad angår fedt, natrium og kolesterol, kan du ikke finde noget af det i dit lækre glas vin. Skal i det mindste!

Følg Kvinnedagen på Instagram.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map