Hindbær-Coconut Ribbon Pie

Cal / Serv:
376
udbytter:

12

Forberedelsestid:

0

timer

30

mins

Samlet tid:

4

timer

30

mins

ingredienser
30
shortbread cookies
1/2
stick smør
Hindbær lag
1
taske frosne usødet hindbær
1/2 c.
sukker
1 spsk.
ikke-aromatiseret gelatine
1 c.
tung (whipping) creme
Kokoslag
1 spsk.
ikke-aromatiseret gelatine
1/2 c.
Sødmælk
1/4 c.
sukker
1 c.
sødet flakket kokosnød
1/2 tsk.
vanille ekstrakt
1/4 tsk.
Almond Extract
1 c.
tung (whipping) creme
Garnér: Friske hindbær
Kørselsvejledning
  1. Lidt frakke en 9-in. tærteplade med nonstick spray.
  2. Skare: Pulskager i fødevareprocessoren for at lave fine smuler. Tilsæt smør; proces til blanding. Tryk på bunden og siderne af kagepladen. Køles til fast.
  3. Hindbærlag: Purébær i blender eller fødevareprocessor. Hæld i en sil, der er sat over en mellemmetalskål. Rør puré og tryk med bagsiden af ​​en træsked, indtil så meget som muligt er faldet i skål, skrabe puré fra undersiden af ​​silen (der skal være ca. 1 kop). Kassere frø; rør sukker i puré.
  4. Stænk gelatine over 1/4 kop koldt vand i en lille gryde. Lad stå 2 minutter, rør derefter med en gummispatel over medium-lav varme, indtil væske simmere og gelatine granulater opløses helt.
  5. Rør gelatine i hindbærpuré. Sæt skål i en større skål halv fyldt med is og lidt vand. Rør forsigtigt med en gummi spatel til at køle, indtil den støder lidt og har konsistensen af ​​ubesejrede æggehvider. Fjern fra isbad.
  6. I mellemtiden slå fløde med mixer, indtil der opstår bløde toppe. Rør om 1/4 cremen i hindbærblanding, og fold derefter i den resterende flødeskum. Spred jævnt i skorpe og nedkøles.
  7. Kokoslag: Gentag Trin 4. Rør til mælk, tilsæt sukker og rør om for at opløse. Tilsæt kokos og ekstrakter. Fortsæt som i trin 5 og 6, ved at erstatte mælkeblanding til hindbærpuré. Spred over hindbærlag, hovede i midten.
  8. Køles mindst 4 timer eller op til 3 dage. Garnér med friske hindbær.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 84 =

map