Mad rundt om i verden – Pizza Toppings på WomansDay.com

billede

Jonathan D. Blundell

Selv om pizza menes at have oprindelse i Italien (eller i det mindste i Middelhavet), er det i sidste århundrede blevet en favorit rundt om kloden. Mens den klassiske Napolitano-version er skorpe, sauce, frisk mozzarella og basilikum, og amerikanerne elsker pepperoni, ost og andre forskellige kød og grøntsager, varierer kagepladerne enormt fra land til land. Fra stegte æg i Frankrig til tunfisk i Tyskland kan du kigge på otte unikke pizzapåfyldninger.

Australien

billede

Når det kommer til pizza, liker australierne at gøre ting deres egen måde. En vellidt kombination består af barbecue sauce, emu, krokodille og kænguru. Absolut en anden slags kød elskende ‘pie! En anden populær kombinationsboks er barbecue sauce, rejer og ananas-frugtagtig, salte og krydret alle på samme tid. Foto: høflighed af iStockphoto.

Frankrig

billede

Stigende popularitet i hele verden er stegt æg som en pizza topping allerede i Frankrig. I en version, der er tilgængelig på pizzeriaer i hele landet, ægges det æg, der sædvanligvis koges solskins op, enten bagefter på toppen af ​​paien eller steges i en gryde og placeres derefter på toppen. Foto: høflighed af Jonathan D. Blundell.

Indien

billede

Syltede ingefær, hakket fåre (får), paneer (en indisk ost svarende til cottage cheese) og tofu er populære pizza toppings i Indien. En anden favorit er en krydret kylling kendt som “tikka”, som er kogt og hakket efter at være marineret i en ildyoghurtsaus. Foto: høflighed af Naotake Murayama / Flickr.

Rusland

billede

Pizza toppet med sardiner, tun, makrel, løg og laks er kendt som “mockba” i Rusland. Den fishy tærte serveres typisk kold og pakker en masse smag. Foto: høflighed af Shutterstock.

Frankrig

billede

Tarte flambée er også populær fransk pizza med oprindelse i Bas-Rhin regionen Alsace i det nordøstlige Frankrig. Delikatessen omfatter et tyndt lag dej – svarende til en crêpe-toppet med creme fraiche, skiver løg og bacon. Foto: høflighed af iStockphoto.

Sverige

billede

De svenske spiser deres tynde skorpe tærter med en gaffel og kniv. Og mens de nyder alle slags påfyldninger, er “pizza Africana” -kombinationen langt den mest interessante. Det omfatter jordnødder, bananer, kylling, ananas og karrypulver-masser af karrypulver. Foto: høflighed af iStockphoto.

Tyskland

billede

I Tyskland er en af ​​de mest populære pizza påfugler konserveret tun. Det er ofte blandet med alle mulige andre påfyldninger, eller efterladt på egen hånd for “tunfisk pizza”. Foto: høflighed af iStockphoto.

Japan

billede

En anden unik tærte fra Japan er “mayo jaga”, som er toppet med mayonnaise, kartofler, bacon, majs, pimiento og løg – og fås hos Dominos Japan. Foto: høflighed af Brian Norcross / Flickr.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 52

map