Spis, bede, kærlighedsrecept-mad inspireret af at spise, bede, elske

billede

Jim franco

“I en verden med lidelse og katastrofe og bedrageri kan nogle gange kun skønhed stole på… Og til tider er måltiden den eneste valuta, der er ægte.” – Elizabeth Gilbert, Spis Bed Elsk

I den bedst sælgende memoir Spis Bed Elsk, forfatteren Elizabeth Gilbert rejser verden for at genopdage sig selv – og hendes appetit for livet. Reeling fra en rodet skilsmisse og uudholdelig depression opfanger Gilbert stykkerne, mens de styres af tre enkle ord: spis, beder, elsker. Efterspurgte glæde fra Italiens kulturelle lækkerier, åndelig vejledning ved en ashram i Indien og harmoni på den indonesiske ø Bali, talte Gilberts år lange rejse til vores hjerter, vores sjæle og selvfølgelig vores mave. Og nu, med historien tilpasset til den store skærm, hvad bedre tid at spise gennem en fantastisk rejse alene? Fra en klassisk napolitansk pizza til en langsomkogt vegetabilsk curry har vi afrundet et dusin blændende opskrifter inspireret af Gilberts rejser.

Italien

billede

Det er ikke underligt, at Gilberts første destination – elskede for sit engagement i skønhed, lidenskab og ren overbærenhed – bragte hende hurtigt tilbage til livet. Fra at nyde en napolitansk pizza med magt til at forføre (som Gilbert skrev: “Jeg har et forhold til denne pizza, næsten en affære.”) For at hengive sig i gelato når som helst på dagen, pakkede Gilbert heldigvis 20 pund i løbet af hendes ” ingen carb efterladt “tur i Italien. Uanset om du finder din udfylde med nogle klassiske rigatoni Bolognese eller et decadent stykke tiramisu, er en smag af Italiens rige kulinariske tradition et eventyr, der ikke må gå glip af. Foto høflighed af Paula Hible.

Tomat Bruschetta

Klassisk Pizza

Rigatoni Bolognese
Tiramisu(vist ovenfor)

Indien

billede

Handel med verdslige hengivenhed for fred, nådighed og hengivenhed, led Gilbert til Indien, hvor der ventede en rig og inspirerende kultur. Ved at passere sine dage (og nogle meget lange nætter) i meditation og bøn fandt Gilbert jordisk trøst i ashrams enkle vegetariske billetpris. Mens indiske specialiteter varierer fra region til region, omfatter fælles ingredienser ris, friske lokale grøntsager og en række krydderurter som koriander, spidskommen, kardemomme og chilipulver. Fra Curried Yellow Split ærter til No-Hurry Vegetable Curry, er disse fedmefulde retter helt sikkert at lade helingen begynde. Foto med venlig hilsen af ​​Kate Sears.

Indisk-Style Lamb Riblets

No-Hurry Vegetable Curry(vist ovenfor)

Curried Yellow Split ærter
Mango Jasmine Rice Pudding

Indonesien

billede

Med sine varme, generøse indbyggere og frisk, smagfuldt køkken er det ikke noget mysterium, hvorfor Gilbers tredje og endelige destination åbnet hendes hjerte til grænseløs kærlighed. Omgivet af vilde rismarker og frodige mango, ananas- og kokosnødtræer, glædede Gilbert i den søde og salte af Balis lækre harmoniske billetpris. Fra traditionelle indonesiske kylling Satay Skewers til saftige Pork Spring Rolls med Mango Dipping Sauce, disse retter er sikker på at sætte et smil på dit ansigt! Foto med venlig hilsen af ​​Kate Sears.

Kylling Satay Skewers(vist ovenfor)

Kokos-Pecansøde kartofler

Pork Spring Rolls med Mango Dipping Sauce
Mango-Ananas Sorbet

billede

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 16 =

map