Tyrkiet Pasta Bage Opskrift

Kalkun pasta bake

Sæt alt det resterende kalkun til god brug! Kombiner det med andre hæfte ingredienser som pasta, frosne ærter og kylling bouillon til at skabe en familievenlig middag skål, som alle vil elske.

udbytter:

6

Forberedelsestid:

0

timer

30

mins

Samlet tid:

1

time

0

mins

ingredienser
usaltet smør
8 oz.
penne
2 spsk.
olivenolie
1
pakke cremini svampe
kosher salt
Peber
1
medium løg
2
stilk selleri
1 spsk.
mel til alle formål
1/2 c.
tør hvidvin
1 c.
lavnatrium kylling bouillon
1 c.
Ristet Parmesanost
4 oz.
flødeost
1 1/2 tsk.
revet citronskal
2 spsk.
frisk citronsaft
3 c.
revnet kalkun eller rotisserie kylling
1 c.
frosne ærter
1/2 c.
frisk flad-persille
Kørselsvejledning
  1. Ovnen opvarmes til 375 grader F. Smør let på et lavt slagtekyllingsfrit 2-kvarts gryde. Kog pastaen i henhold til emballagevejledning. Dræn pastaen og returner den til gryden.
  2. I mellemtiden opvarmes 1 spsk olie i en stor stegepande over medium høj varme. Tilsæt svampe og 1/4 tsk salt og kog, kaster lejlighedsvis, indtil gyldenbrun, 4 til 5 minutter; overfør til en plade.
  3. Reducer varmen til medium, og tilsæt den resterende spiseskeolie sammen med løg, selleri og 1/2 tsk hver salt og peber og kog, dækket, omrøring lejlighedsvis, indtil grøntsagerne er ømme, 6 til 8 minutter.
  4. Drys melet over grøntsagerne og kog, omrør i 1 minut. Rør i vinen og derefter bouillonen og kog den. Reducer varme og lad dem simre, omrør lejlighedsvis, indtil de er lidt fortykkede, 3 til 4 minutter. Fjern fra varme.
  5. Tilsæt flødeost, citronskal og saft og 3/4 kopp Parmehane og rør, indtil flødeost smelter. Tilsæt saucen til pastaen sammen med kalkunen og kast den til frakke, fold derefter i svampe, ærter og persille.

Tips og teknikker

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map