Vin Slushies Opskrifter – Vin Slush

billede

Flyt over, daiquiris og piña coladas.

billede

Hele og himmelske Ovn
Raspberry Peach Cocktail Slushies

Sommer fredage og spiked slushies hører sammen. I denne opskrift fejrer blogger Sarah weekenden med en forfriskende combo af ferskner, hindbær, limer, kokossukker, tequila og triple sec. Bare læg alle ingredienserne i en blender, og du har en garanteret crowd pleaser.

Få opskriften på hele og himmelske ovn.

billede

Bagning et øjeblik
Sangria Slushies

Mens sangria er let at lave sig selv, skal du vente timer for smagene at blande godt nok. Men i denne frosne version er alt du har brug for et par minutter til en lækker, smagfuld slushie.

Få opskriften på Baking a Moment.

billede

En skildpadds liv for mig
Jordbær og Fersken Vin Slushies

Har du nogle frosne frugter og hvidvin på hånden? Sæt dem i en blender til den ultimative varme vejr drikkevare. Du kan også gøre disse godbidder på forhånd og holde dem i din fryser. Tø kun i fem minutter, når du er klar til at nyde et glas.

Få opskriften på en skildpadde til mig.

billede

En drengs øjne
Tropiske Moscato Vin Slushies

Kan du ikke tage en ferie endnu? Ingen bekymringer, denne slushie er dybest set en tur til troperne i et glas. Moscato kombinerer med ananas og citron for at skabe en luksuriøs, forfriskende smag, perfekt til at slappe af på din veranda eller ved poolen.

Få opskriften på en drenges øjne.

billede

Hele og himmelske Ovn
Ananas Margarita Slushies

Happy Hour bliver så meget lykkeligere, når du lærer at lave denne tropiske godbidder. Bedst af alt har du sandsynligvis allerede alt hvad du behøver lige i dit spisekammer.

Få opskriften på hele og himmelske ovn.

billede

Dessert til to
Ferskenvin Slushies

Har du et minut? Fantastisk, fordi det er alt, hvad der kræves for at gøre denne frugtagtig lækre.

Få opskriften på Dessert for to.

billede

Snappy Gourmet
Jordbær Prosecco Slushie

Prosecco elskere, denne er til dig. Som om din yndlingsvin ikke kunne få det bedre, par det med appelsinjuice, honning og frosne jordbær til en vincocktail, du vil have hele sommeren.

Få opskriften på Snappy Gourmet.

billede

Simpelthen Darrling
Jordbær og Hvidvin Slushies

Som navnet på slushie antyder, skal denne sommer have-fås i sekunder, så længe du har vin og jordbær.

Få opskriften på Simply Darrling.

billede

Levende søde øjeblikke
Reisling Fersken og Kirsebær Slushies

Sommervarmebølger synes ikke så slemt, så længe du har et glas af denne slushie. Sæsonens smag af kirsebær og ferskner passer perfekt sammen med den søde smag af Riesling-vin, hvilket skaber en cocktail, der er for godt til ikke at have mere end en gang.

Få opskriften på Living Sweet Moments.

billede

Kog historien
Vandmelon Vin Slushie

At have vandmelon tilbage i sæsonen er en af ​​de bedste dele af sommeren. Giv frugt en happy hour makeover i denne cocktail skabelse.

Få opskriften på Cook the Story.

billede

Jordans løg
Moscato Slush

Vin slushies er allerede simple behandler at gøre, men denne kan være den nemmeste af dem alle. De eneste to ingredienser, du har brug for, er is og Moscato. Med andre ord vil du gerne lave en krukke af denne.

Få opskriften på Jordans løg.

billede

Cookie Rookie
Triple Berry Wine Slush

Husk, det er altid happy hour et sted, så tag dig af med denne frugtbare skabelse, når du vil. Du har bare brug for fire ingredienser, og du vil nyde din slushie om få minutter.

Få opskriften på Real Housemoms.

billede

Iowa Girl Spiser
Blandet Berry Rum Slushies

Teknisk set er disse ikke vinslushies, da de bruger rom, men alt der betyder noget er, at de er lækre, og de hører hjemme på din sommeropgave.

Få opskriften på Iowa Girl Eats.

billede

Macbells
Raspberry Rødvin Slushy Med Chokoladepisket Creme

Tag det fra blogger Annie: “Drikkevarer er meget sjovere med flødeskum. Vil du vide, hvad der gør sjove drikkevarer endnu sjovere?.“Vi kunne ikke være enige mere.

Få opskriften på Maebells.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 33

map