Kylling-Caesar Sandwiches – Dinner Diary

[link href = “http://dailywd.womansday.com/.a/6a00d83452f37b69e2011570a4d3ef970b-pi” style = “float: right;” link_updater_label = “external” target = “_ blank”]

Til Memorial Day weekend tog vi en biltur tilbage til Nebraska, hvor jeg blev født, og hvor meget af min udvidede familie stadig lever. Vi observerer ferien ved at bruge tid sammen med vores liv og ved at spise, grine og huske vores døde. Før vi tog afsted for at komme her på fredag, havde en af ​​mine pårørende en underlig anmodning: bring en focaccia.

Når jeg siger Nebraska, mener jeg småby Nebraska, hvor den lokalt ejede købmand er det eneste spil i byen og sandsynligvis ikke vil bære focaccia. Jeg lejede med tanken om at bare vente, indtil jeg kom der for at købe de ting, jeg ville få til at gøre det – mel, gær, salt, olivenolie – men min brødbakning er spotty i bedste fald, og jeg ønskede ikke at ansigt ned sultne pårørende med en flad, hård eller brændt focaccia.

Jeg købte en med asiago bagt på toppen; det var meget rart i denne nemme sandwich til at lave Sandra Lee, Semi-Homemade dronningen. (Hun har et nyt show nu, men jeg har ikke set det. Har du? Hvad synes du?) Øvrige ingredienser: kogt kylling og et Caesar salatpakke komplet med salat, dressing, ristet ost og croutoner.

Så kommer den nemme del, når handlen er færdig. Hvis du har brug for, skal du lave kyllingen. Stovetop, på grillen, i ovnen, hvad er din foretrukne måde at lave kyllingebryst på. Bland alt sammen i Caesar salatpakken; tilsæt kyllingen. Del focaccia halvt vandret for at lave en kæmpe sandwich og bunke på salaten. Skær det derefter i firkanter. Vi havde lavet nogle hurtige agurkharpiks ved at suge tynde skiver frøfri agurk og rødløg i en halv og halv blanding af hvid eddike og vand (krydret med salt og peber). Nogle folk kunne lide disse bracing pickles på deres sandwich.

Nedenfor er en opskrift på at gøre focaccia ud af pizza dej; også to måder at bruge din focaccia når du sporer nogle ned:

[link href = “https://www.womansday.com/Recipes/Festive-Focaccia” link_updater_label = “external_hearst” target = “_ blank”] Festlig Focaccia

Easy Cheesy Breadsticks

https://www.womansday.com/Recipes/Stuffed-Portobello-Burgers

Hvor ofte kalder en opskrift for en ingrediens, du ikke kan finde i din almindelige købmand? Hvad er din løsning? Jager du ingrediensen i andre butikker, erstatter noget andet eller bare slipper ideen om at lave opskriften helt? Kim Walker

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 13

map