Mardi Gras Food – Oste Grits

billede

Det er fedt tirsdag, dagen før lånet begynder, og disse osteagtige grits er mit bidrag til festen. De er fyldt op med smør, fløde og cheddarost, derefter toppet med krydret andouille pølse og garlicky greener. Selv med almindelige grits kommer dette sammen på mindre end en halv time, og det smager hver bit som dekadent som ingredienserne ville foreslå.

billede

Gritsne tager mest tid til at forberede, så jeg startede på dem først. Jeg brugte en opskrift fra kokken Amber Huffman, som jeg fandt på Food and Wine hjemmeside. Først bragte jeg 4 kopper kyllingelager til kog, så jeg gradvist hældte i 1 kop grov polenta eller grits, whisking hele tiden. Jeg faldt varmen ned for at simre blandingen og tilsatte 1 hakket hvidløgsklove. Whisking ofte, jeg kogte i ca. 20 minutter, indtil fortykket og cremet.

billede

Jeg skiver 1 andouille pølse i mønter og sætte dem i et enkelt lag i en lille stege. Jeg opvarmede stegepanden over middelhøj varme og kogte pølsen uden at røre i ca. 10 minutter, indtil det var brunet og fedtet var til gengæld. Så vendte jeg pølsen og kogte lidt længere. Da pølsen var færdig, fjernede jeg den fra panden og tilsatte en skivet hvidløgsklove og en smule olivenolie. Kogt indtil duftende, ca. 1 minut, og derefter føjet hakket frosne grønt (den jeg brugte var en blanding af collards, sennepgrøns og kale, men nogen af ​​dem alene ville også) og salt. Opvarmet gennem.

billede

Når grits blev kogt, whisked jeg i 2 spiseskefulde fløde, 4 spsk smør og 1 1/2 kopper shredded Cheddar ost. Serveret i lavvandede skåle toppet med grønne og pølse.

Todd og jeg nød de cremet, osteagtig grits, og jeg elskede grønne på min. (Todd spiste pølsen og greens separat.) Jeg prøvede ikke dette på børnene, men jeg ville ønske jeg havde det. Hvis jeg kunne få dem forbi gritsens konsistens, er jeg sikker på, at de ville elske smagen. De begge spiste pølse, og min 3-årige havde også en sked af grønne. Jeg ville gøre disse til mig selv hele tiden, men jeg kunne få nogle pushback fra børnene.

Sidste dag for at prøve nogle fedt tirsdag opskrifter:

12 Mardi Gras-inspirerede opskrifter

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 95 =

map