To Panini – Dinner Diary

Kommer du nogensinde hjem fra købmanden og siger: “Hvad købte jeg bare? Hvad skal vi spise til middag?” Det sker, når dit spisekammer har arbejdet for hårdt og er barligt; du stræber op på korn, mælk og jordnøddesmør, men undlader at planlægge et enkelt måltid. Det er mig i denne uge. Denne middag, to forskellige slags panini lavet med almindelig sandwichbrød, var brostensbelagt sammen med hvad jeg kunne finde i mit køkken. Den jeg spiste, halvaldrende Provelone med tomater og peppery arugula, var lækker. Den anden var et skin-and-cheese nummer, der ville være perfekt til tomat-suppe-dunking.

Skønheden i dette måltid er en teknik til pressede sandwicher, der ikke kræver noget fancy udstyr, kun 2 store skillets og noget tungt. En støbt stegepande til toppen af ​​pressen er ide, men ikke nødvendig; det holder varmen godt og har nok heft til at trykke på sandwicherne uden vægt.

For det første varme 2 tørre skilleter over medium varme. Derefter samles sandwicherne. Jeg brugte tyndt skiver tomat i 1 lag (3 skiver), shredded Provelone og nogle baby arugula. Sæt ikke for meget på indersiden; Sandwicherne skal være tynde og skarpe. Den anden sandwich havde 1 deli skive Cheddar, 2 skiver skinke og nogle arugula. Sæt sandwichene i en opvarmet stegepande og sæt den anden opvarmede stegepande ovenpå. Hvis det ikke er en tunge stegepande, vægt den med noget (som en stor dåse). Kog indtil toasty på begge sider.

Nedenfor er et par mere pressede sandwich opskrifter sammen med en stor suppe og sandwich parring:

[link href = “https://www.womansday.com/Recipes/Pita-Panini-with-Arugula-Salad-Recipe” link_updater_label = “external_hearst” target = “_ blank”] Pita Panini

Cubanske sandwicher

Ærtsuppe og Smokey Joe Clubs

Hvad spiser du i aften? Kim Walker

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map