Burlington Rejseguide – Vermont Turist Tips på WomansDay.com

rejse tips

Shane Lynn

“Jeg får se skønhed hver dag,” siger Nicci Micco, 34, som har boet i Burlington i otte år. “Når jeg kører til arbejde, er Lake Champlain og Adirondacks på den ene side af vejen, og smukke gårde er på den anden.” Bortset fra sin bucolic omgivelser, der virkelig gør Burlington skiller sig ud er dens folk. “På de fleste steder er det første, folk spørger, ‘Hvad gør du for at leve?’ Her er det ‘Hvad kan du lide at gøre?’ Nicci deler et par af sine faves:

1. Bedste Shopping: Church Street

billede

“Det er summende med mennesker, og ikke kun shoppere,” siger Nicci. “Du vil ofte se jonglere og gademusikere også. De lokale butikker driver gamuten: boho, artsy, classic. Min favorit er Sweet Lady Jane for sin cool blanding af eklektiske tøj, håndtasker og smykker.” Foto med tilladelse til Adna Karabegvic.

2. Bedste Vermont Experience: Apple Picking på Shelburne Orchards
Ca. 20 minutter syd for Burlington, har denne 80 hektar frugtplantage udsigt over Lake Champlain. “Det er ikke et stort sted, hvor du tager en traktor ud,” siger Nicci. “Du går bare til træerne. Plus, personalet er rigtig chill. Du kan spise som du vælger, og ingen råber på dig.”

3. Bedste Ice Cream: Ben & Jerrys Ice Cream Factory
“Min familie har været der mange gange. Du tour faciliteterne og se hvordan isen er lavet. Bedst af alt, gratis prøver!”

4. Bedste Off-Beat Tourist Destination: Sporene på Ethan Allen Homestead

billede

Mens mange besøger dette historiske hjem af Vermont grundlægger Ethan Allen for at se, hvordan livet levede i det 18. århundrede, Nicci “Jeg får se skønhed hver dag”, siger Nicci Micco, 34, som har boet i Burlington i otte år. “Når jeg kører til arbejde, er Lake Champlain og Adirondacks på den ene side af vejen, og smukke gårde er på den anden.” Bortset fra sin bucolic omgivelser, der virkelig gør Burlington skiller sig ud er dens folk. “På de fleste steder er det første, folk spørger, ‘Hvad gør du for at leve?’ Her er det ‘Hvad kan du lide at gøre?’ Nicci deler et par af sine faves: Nicci Micco med sin mand Jon Olin, deres børn Julian, 2 og nyfødte Kai og hund Dempsey. “Stierne her overser Winooski River langs Burlington Intervale, bevaret jord, der omfatter 350 hektar organisk gårde. Der er vildblomster langs stierne såvel som picnicborde. Vil du se noget, du ikke ser hver dag? Kom om morgenen. Du vil ofte fange køerne fra en gård på den anden side af floden, der vatter i vandet. Det er næsten surrealistisk. ” Foto courtesy of Barbara Smorgans-Marshall.

5. Bedste øl Stop: Magic Hat Brewing Co..
“De mærkelige og skøre indretningsstrobellys, lyse farver, gør dig lyst til at træde ind i Willy Wonka’s fabrik. Nogle af de brygger du vil prøve er fantastiske, andre, ikke så meget. Jeg elsker den der hedder # 9. smager som abrikoser, søde og lækre. Derefter er der den der smagte som grillgrillrøg. Rart. Men det er sjovt af det. ”

6. Bedste efterårsløvning: Cykelsti på Lake Champlain
Med masser af cykelstier over hele byen er cykling stor her. “Min yndlingsplads er den 12,5 km lange sti, der krammer Lake Champlain,” siger Nicci. Da det forbinder seks parker, vil du se strålende røde og orange blade i miles. For cykeludlejning gennem oktober, check ud Local Motion, som opkræver $ 18 for en time og $ 28 for dagen.

7. Bedste Live Music: Radio Bean

billede

“Denne funky kaffebar er lille, men musikken er fantastisk-akustisk, alternativ, jazz og meget mere,” siger Nicci. “Min mand og jeg kan lide at gå på Honky Tonk tirsdag. Ejeren er tilsluttet til den lokale musikscene, så han holder talentet kommet. Den fedeste del? Et medlem af bandet Phish, der startede i Vermont, viser ofte at spille klaver. ” Foto med tilladelse til Darshana Bolt.

8. Bedste sted til morgenmad: Penny Cluse Café
Denne lokale fave forbliver optaget, så kom tidligt. “Hvis du skal vente på et bord, er det det værd, fordi fødevaren er så god, især pandekagepandekagerne,” siger Nicci. “De er fugtige, søde og krydrede.” (Få opskriften på WomansDay.com/Burlington.)

Spekulerer på, hvor man skal bo og hvordan man kommer rundt, når man er i Burlington? Klik her at finde ud af.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − 70 =

map