Denne fantastiske foto serie giver håb til mødre, der har mistet babyer

Et par russiske fotografer har netop skabt, hvad der måske er en af ​​de mest tårefremkaldende serier af moderskabsbilleder.

Natalia Karpovovy og Elena Gennenko fotograferede for nylig en før-og-efter-serie på syv forskellige mødre. Det første billede har hver gravide mor iført en bandeau top og en lang nederdel, hver i en anden regnbuefarve. Og på hver mors fremspring er gravid mave malet en smuk blomst svarende til farven på deres nederdel.

Disse mødre forventer deres “regnbuebabyer”. Chastity Boatman, bloggeren bag hvert barn er en velsignelse (den Facebook-side, der er vært for billederne), sagde: “En” regnbue “baby er en baby, der er født efter et abort, dødsfald, nyfødt død eller spædbarnsforløb.” Hun forklarede yderligere: “I den virkelige verden følger en smuk og lys regnbue en storm og giver håb om, at det bliver bedre. Regnbuen er mere værdsat, hvis man lige har oplevet stormen i sammenligning.”

Fotografer Karpovovy og Gennenko besluttede at fotografere disse syv mødre, der havde oplevet tab-abort, dødfødt og SIDS-for at øge bevidstheden om bevægelsen.

Hvad der gør fotoreserien virkelig rørende, er “efter” billedet. Den har alle syv moms i smukke hvide, lange kjoler, hver med deres smukke nyfødte “regnbuefamilie”, klædt i de samme farver, som moderen bar i det forrige foto.

Sætet af billeder giver håb om, at mødre lider af et barns tab – en storm kan blive rasende nu, men en regnbue kunne en dag følge.

[via BoredPanda.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 80

map