Sådan rengøres Makeup børster – Makeup børste rengøringsmidler på WomansDay.com

makeup brushes

Shutterstock

Selv om nogle af os aldrig tror at gøre det, er det lige så vigtigt som at rengøre vores makeupværktøjer-tænk ansigt, øjenskygge og læbestift børster – som enhver anden skønhed ritual. Hvis du gør det, sikrer du ikke kun, at farven fortsætter med at blive forurenet, men det forhindrer overførsel af gårsdagens snavs til din frisk skrubede hud. Nedenfor finder du instruktioner til daglig vedligeholdelse sammen med tips til at give indbrudte børster en dybere ren, når de har brug for det.

Mellem anvendelser. For at fjerne farve (især vigtig på børster, der bruges til at anvende mere end en skygge, som dem, der er beregnet til øjenskygge eller læbestift), skal du holde en fugtig klud eller ansigtsservietter i håndfladen og din pensel i den anden. Træk langsomt børstens børster over den fugtige klud, indtil de er fri for makeup. Læg børsten på et rent papirhåndklæde for at tørre.

To gange om måneden. Fjern bakterier, olie og overskydende produkt med en spray-on makeup børsterensor som Sephoras Daily Spray Makeup Brush Cleanser ($ 6 til 2 oz; Sephora.com). Påfør flere pumper af opløsning på børstehovedet, og brug et væv til at tørre ud fra bunden af ​​børstehårene til spidserne.

Fire gange om året. For en dybere rengøring, våd børsterne børster med varmt vand. Tilsæt en dråbe af en mild rengøringsmiddel (din daglige ansigtsvask vil gøre) til børstehovedet og smid forsigtigt børsterne mellem dine fingre for at oparbejde en skum. Skyl og press vand ud af bunden af ​​børstehårene mod spidserne for at hjælpe med at omforme. Placer på en flad overflade for at lufttørre.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + = 12

map