Gratis udsmykning ideer – Billige boligindretning Tips

billede

Fantasi er lige så værdifuldt som et stort budget, når det kommer til at omdanne dit hjem. Desuden har du sandsynligvis akkumuleret nok tilbehør i årenes løb for at udfylde en butikskøb mere ville kun bidrage til rod. “Alt det visuelle kaos er stressende og distraherende,” siger Lauri Ward, hjemmedesign ekspert og forfatter af Brug hvad du har dekorere. Så trin et er at rydde så mange overflader som muligt. Og når du gør det, stjæle disse gratis tips til at klæde dig på hvert værelse.

1. Drej en afføring i et sidebord.

billede

Colin Poole / Gap Interiors

Repurpose et sæde i en praktisk stand, perfekt til at trække op sammen med en sofa eller lænestol. Prøv en alene eller klynge et par (lige varieret højder arbejde). Og husk, at mindre er mere: Tillad resten af ​​værelset at være grundlæggende-prøv et uklædt bord og sparsomt indrettede vægge – så de skæve stole skiller sig ud.

2. Skift dine stole.

billede

Deb Treloar / Loupe Images

Matchende spisesæt kan føle humdrum over tid. Handel et par pladser fra køkkenet med dem i spisestuen. Placer dem på hovedets eller midten af ​​bordet, så effekten ser forsætlig ud.

3. Udnyt åbne hylder.

billede

Aimee Sild

Træk dine smukke kande eller mønstrede plader ud og sørg for at blive beundret.

Relaterede: Den rigtige måde at dekorere med mønstre

4. Rearrange lamper og nuancer.

billede

Costas Picadas / Gap Interiors

Skift en sengelampe med en fra dit skrivebord eller stuen, eller skift nu nyhederne til et andet udseende.

5. Redo et helt rum.

billede

Spil rundt med din møbelkonfiguration – genplacer en sofa, drej et tæppe, eller prøv at dele rummet med en åben bagkasse eller opbevaringsenhed. Lad dele af hylderne tømme, så de lyder gennem.

Relaterede: 15 måder at opdatere et værelse med det samme

6. Tænk kreativt.

krukke with flowers

Getty Images

Brug en glasburk som en vase, gruppe ottomaner som et sofabord eller prøv en pæn kurv til at holde en almindelig planter.

7. stil din bogreol.

stilfuld bookshelves

Getty Images

Da rodet hylder kan gøre et helt værelse ser uorganiseret, ret din op. Den idiotiske måde: Arranger indbundne bøger fra højeste til korteste på de fleste hylder. Læg nogle få høje bøger (eller andre bøger) fladt til at tjene som bookends for at holde de andre på plads. “Tilføj dekorative ting som keramik eller indrammede fotos til en eller to hylder”, siger Ward. “Du vil ikke have tilbehør på hver hylde, eller det virker rodet.” Brug kurve eller kasser til at skjule uinteressante dvd’er eller paperbacks (eller stash disse andre steder). Lad tom plads på nogle hylder her og der, så øjet har et sted at hvile.

8. Opret visuel symmetri.

to chairs

Getty Images

Du vil sandsynligvis købe dekorative varer som matchende duoer, og det er smart: Par tilføjer balance og ro til et værelse, siger Ward. Men hvis du ikke har to af en slags, gør forskellige ting mere ensartede. For eksempel anbring en kortere lampe på en bogstabel for at koordinere med en højere lampe. Eller brug stykker af sammenlignelig højde og størrelse, som f.eks. En lille kuffert og en endebord, til at flanke en stol.

9. Bring udendørs møbler indvendigt.

flet furniture

Getty Images

Wicker, smedejern og dekorative aluminiumsmøbler kan skabe et have-, kyst-, strand- eller sommerhus-tema indenfor. “Ved at bruge mine yndlings udendørs tilbehør indendørs kan jeg nyde dem hele året i stedet for i nogle få korte måneder,” siger Emma Kippen fra Dennis Port, MA. Bonus: Udemøbler er nemme at rengøre og næsten uforgængelige. Bring i sisal tæpper, bagerens stativer og plante står også; de er lige så funktionelle og attraktive indendørs som de er ude.

10. Arranger unikke tablescapes.

bord decoration

Getty Images

Design mini-vignetter på borde, mantels eller buffeter med keepsakes, fra Kina til figurer. “Der er ingen mening i at holde interessante ting, hvis ingen nogensinde ser dem,” siger Ward. Gruppér lignende genstande, såsom kviksølvglas eller farvede flasker sammen; enkelte ting går ofte tabt blandt andre elementer i et rum. Stak nogle stykker i forskellige højder oven på bøger eller en trækasse. Eller brug en dekorativ bakke eller trivet til at trække sammen elementer for at få dem til at fremstå som en samling.

11. Gå naturligt.

<p>“Jeg elsker at dekorere med ting, jeg finder i min egen gård eller mens du er på ferie,” siger Sherry Mathews fra St. Petersburg, FL. “En af mine foretrukne skærme er et stort stykke drivved i en skyggeboks.” Andre ideer: Linj mantelen med store, glatte flodbjerge. Fyld en klar, lidded opbevaringsbeholder med små sten eller skaller for at lave bookends. Vis en fugl reden som en del af en tablecape. Binde sammen lange, slanke trægrene og læn dig mod væggene i et hjørne. Fyld en orkan glas-tørret mos, æbler eller frøplanter. </p><p>“title =” 5. Gå naturligt. ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/wdy.h-cdn.co/assets/cm/15/10/480×552/54f5ff2959d6c_-_06-flowers-starfish-decorations-xl.jpg?resize=480:* ”<br/>/></picture><p></span></p></div></div><div class= Getty Images

“Jeg elsker at dekorere med ting, jeg finder i min egen gård eller mens du er på ferie,” siger Sherry Mathews fra St. Petersburg, FL. “En af mine foretrukne skærme er et stort stykke drivved i en skyggeboks.” Andre ideer: Linj mantelen med store, glatte flodbjerge. Fyld en klar, lidded opbevaringsbeholder med små sten eller skaller for at lave bookends. Vis en fugl reden som en del af en tablecape. Binde sammen lange, slanke trægrene og læn dig mod væggene i et hjørne. Fyld et orkanglas med tørret mos, æbler eller frøplanter.

12. Træk fra andre rum.

stak of teacups

Getty Images

Du bruger næsten aldrig den store plade, så redd den fra opbevaring og hæng den på stuen. Udform din suppe tureen til service som et accent stykke i stuen. Eller brug keramiske haven potter eller smukke teacup til corral sæbe og bomuld bolde i dit badeværelse eller øreringe på din soveværelse kommode. Doilier eller dekorative duge kan draperes over gardinstænger som ikke-sy vindueskindinger. En sjældent brugt isspand eller bjælkeholder kan holde håndklæder i gæstebadet.

13. Design et galleri.

spejle hanging on the wall

Getty Images

Alle ved, at du kan dække en mur med familiebilleder eller kunstværker, men hvad mere kan du gruppere for at udtale sig? “Brug hvad der gør dig lykkelig i dit rum”, foreslår Ward, men gør hvert galleri føle sig forenet ved at holde sig til et enkelt tema. For eksempel hæng wire og rattan kurve eller postkort på spisestuen væggen. Vis madlavningsværktøjer som antikke æggeblommer, en Bundt-pan, kiksskiver eller visp på køkkenvæggen. Tak et par smukke, men aldrig brugte placemats under hinanden i en søjle for at spænde over et lodret rum. Plads dem lige og gå til symmetri.

14. Genbrug ferieindretning.

jul tree in a house

Getty Images

Hvorfor begrave traditioner i skabet 11 måneder ud af hvert år? “Jeg holder vores kunstige juletræ op året rundt og dekorerer det med sæsonmæssige accenter,” siger Teri Gay fra Charlton, NY. “Det er en måde at forenkle, fordi jeg aldrig skal tage det ned, og vi fejrer hver sæson med kranser af røde hjerter til Valentinsdag, shamrocks til St. Patrick’s Day, blade til efterår og så videre.” Eller brug påske kurve til at holde frugt på dit bord. Efter Halloween, scoop ud hele græskar til brug som vaser til blomsterbilleder (slip en glasskål inde for at holde vand).

15. Drej og omskifter tilbehør.

par rolling up carpet

Getty Images

“Når du bor med noget i lang tid, kan du ikke se det mere,” siger Ward. Så tag det væk en lille stund og forelske sig i det igen, når du tager det ud igen. Eller bytte elementer, såsom puder og kast, fra et rum til et andet for at ændre udseendet. Flyt også små møbler i et værelse. For eksempel skub to endeborde sammen for at lave et sofabord eller brug et lille bryst som en endebord. Du vil ikke tro, hvor forskelligt et værelse kan se med de samme ting i dem.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 43

map