10 bedste påskefilm til børn – søde påskefilm til familier

sjovt easter movies to celebrate spring

2.0 Underholdning / Lee Mendelson Film Productions / Universal Pictures

Påske signalerer forårens ankomst, men det betyder ikke, at det bliver varmt nok til en eftermiddag med udendørs aktiviteter i skovenes nakke. Hvis vejret stadig er livligt i din by, krølle op med nogen af ​​disse flicks til en eftermiddag med familie sjov indendørs.

sjovt easter movie peter rabbit

2.0 Underholdning / Animal Logic Entertainment
Peter Rabbit (2018)

Selvom ikke specifikt om påske, Peter Rabbit indeholder masser af ferieens springt symboler. Få din udfyldning af bunny mischief med denne moderne version af Beatrix Potter’s 1902 Fortælling af Peter Rabbit, ud 9. februar.

sjovt easter movie hop

Universalbilleder
Hop (2011)

I denne storslåede kom-of-age-fortælling forfølger påskebunnyens afkom, udtalt af Russell Brand, sine rockestjernede drømme.

billede

Forhøjelse af værgerne (2012)

Denne er påske-tilstødende. I det, julekløver, tandfagen, Jack Frost, og ja, påskebunnyen går sammen for at redde verden. The Golden Globe-nominerede flickestjerner Hugh Jackman, Chris Pine, Isla Fischer og Alec Baldwin.

sjovt easter movies

Metro-Goldwyn-Meyer (MGM)
Ben-Hur (1959)

Ønsker påskehistorien et underholdende twist? Denne klassiker skildrer Kristi liv og korsfæstelse gennem øjnene af Judah Ben-Hur (Charlton Heston), en jødisk prins, der fejlagtigt er fængslet og møder Jesus på forskellige punkter i hele sit liv.

sjovt easter movies

Funline Animation / Hatch House Studios
The Easter Egg Adventure (2004)

Selv storybook byer har deres andel af kriminalitet. I dette legende flick søger beboerne i EggTown efter tyven ansvarlig for en nylige indbrud. Lærer Harriet Hare, udtalt af Brooke Shields, sparer dagen efter beskyldninger gå langt.

påske movie the robe

20th Century Fox
The Robe (1953)

Nomineret til fem Academy Awards og vinder af tre, Kappen stjerner Richard Burton stjerner som Marcellus Galilo, en romersk kommandant, der vinder Kristi kappe i et terningspil under krydsning. Gjenstanden ændrer sit liv for evigt.

påske movies easter parade judy garland

MGM
Påskeparade (1948)

Judy Garland er forelsket i sin dansepartner (Fred Astaire) i denne Technicolor musikalske, men han er stadig hængt på sin ex. Al den spænding og savnede mulighed kommer endelig til hovedet på påskeparaden, dermed titlen.

påske movie jesus christ superstar

Universalbilleder
Jesus Kristus Superstar (1973)

Et must-see for enhver musikalsk fanatiker, denne rockopera er baseret på Broadway-spillet med samme navn, som blev komponeret af Andrew Lloyd Webber og Tim Rice.

påske movie jesus of nazareth

ITC-film
Jesus af Nazareth (1977)

En mere retfærdig fortælling om Kristi liv, disse prisvindende miniserier stjerner Robert Powell og Olivia Hussey, med en cameo af Laurence Olivier (Nicodemus). Bemærk: Det er klassificeret PG for mild vold og kan ikke være passende for små børn.

påske movie here comes peter cottontail

Alligator Planet
Her kommer Peter Cottontail (2005)

Med talesætningen af ​​Miranda Cosgrove, Niecy Nash og Christopher Lloyd følger denne dejlige historie en kanin ved navn Peter Cottontail som han og hans venner kører for at stoppe den onde irontail fra at skabe permanent vinter.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 44

map