Jen Lancasts favoritbøger – Bøger, som forfattere elsker på WomansDay.com

Hvis You Were Here

I maj udgiver Jen Lancaster forfatteren af ​​fem kort-topping-memoarer sin første roman, Hvis du var her. Og ligesom enhver forfatter trækker hun sin inspiration fra at læse! Her er de bøger, der har fremdrevet hendes rejse.

billede

Bright Lights, Big City, af Jay McInerney

“Denne roman, om en mand, der driller på kanten af ​​afhængighed, gør for ’80’erne hvad Den store Gatsby gjorde for jazztiden, hvilket giver et ubeskåret blik på et årti lang på stil og kort på substans. “


billede

Store problemer, af Dave Barry

“Jeg har altid elsket Barrys sjovt udseende på hans hverdag, men intet er sjovere end denne slapstick-kriminalhistorie fuld af bumbling slemme fyre og hallucinogene padder i South Florida.”


billede

Tarmens Barmhjertighed, af Ronlyn Domingue

“Fortalte fra en dages synspunkt er dette muligvis den mest spøgelsesrige smukke historie om kærlighed og tab, jeg nogensinde har læst.”


billede

Tak for rygning, af Christopher Buckley

“Med den mulige undtagelse af hans ven P.J. O’Rourke, skriver ingen mere klog og bidende politisk satire end Christopher Buckley.”


billede

Bridget Jones dagbog, af Helen Fielding

“Efter at have læst denne bog sagde tusindvis af kvinder til Fielding:” Jeg er Bridget Jones, du skrev om mig! ” Jeg kan ikke tænke på et bedre kompliment til at betale en forfatter. “


Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map