Dette er når voksne skal starte arbejde, ifølge en sovende ekspert

billede

Getty Images

Det er nok ikke overraskende for dig, at amerikanerne er søvnberøvet. Det hjælper helt sikkert ikke, at vi hele tiden er forbundet med tekniske enheder, der hæmmer vores naturlige evne til at svinge i søvn, men en søvnekspert kan faktisk have fundet svaret på vores trætte øjne.

Paul Kelley, søvnforsker ved Oxford University, foreslår at starte arbejde eller skole senere end den typiske fem-fem-livsstil, vi er vant til. Så i stedet for at dukker op til dit kontor kl. 8 og i desperat behov for kaffe, mener Kelley, at det ville være meget mere gavnligt, hvis medarbejderne startede arbejde tidligst 10:00 hver morgen.

Børn kan også drage fordel af at sove senere. Ifølge Kelley og Business Insider, “børn mellem 8 og 10 år skal begynde skole tidligst kl. 08:30. 16-årige skal starte kl 10 og 18 og 18-årige kl. 11.00 eller senere.”

Men det er ikke bare nok til at mandatere senere arbejds- og skoletider. For virkelig at høste fordelene ved en senere start på din dag (som omfatter en lavere risiko for mentale og fysiske problemer som kognitiv svækkelse, angst, vægtøgning og diabetes), skal du afstå alle enheder med lyse skærme mindst en time før seng, da lyset forstyrrer hjernen fra at producere melatonin, hvilket er et kemikalie, der gør det muligt for vores krop, at det er tid til at sove.

Det amerikanske sundhedsministerium har for nylig udgivet en undersøgelse til fordel for senere starttider, og understøtter Kelleys krav.

Det er ikke underligt, hvorfor børn altid er så begejstrede for to timers forsinkelser – jo mere søvn, jo bedre! Kun nu, hvis vi kan overbevise vores chefer om at gennemføre kl. 10 om morgenen …

[via Business Insider

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 82 = 90

map